• Slovenščina

DRUŽBI TAB PRIZNANJE ZA INOVACIJO

DRUŽBI TAB PRIZNANJE ZA INOVACIJO

DRUŽBI TAB PRIZNANJE ZA INOVACIJO

  • On September 21, 2023

Mežica, 21.9.2023

DRUŽBA TAB PO ZLATEM ŠE SREBRNO PRIZNANJE ZA NAJBOLJŠE INOVACIJE NA NACIONALNI RAVNI

V okviru Dneva inovativnosti, ki je 19. septembra 2023 potekal v Brdu pri Kranju, je Gospodarska zbornica Slovenije podelila nacionalna priznanja za najboljše inovacije. Za priznanja na nacionalni ravni se je potegovalo 45 najboljših inovacij iz vse Slovenije. 

Družba TAB je po zlatem priznanju Koroške gospodarske zbornice prejela še srebrno priznanje na nacionalni ravni za razvoj našega inovativnega hranilnika električne energije e.storage L5.1. Priznanje Gospodarske zbornice Slovenije ni le dokaz uspeha družbe TAB, temveč dokaz trdega dela, strasti in inovativnosti naše ekipe. Ponosni smo, da s svojimi rešitvami spadamo v sam vrh slovenske inovativnosti in da s svojim trajnostnim delovanjem prispevamo k zelenemu prehodu.

TAB e.storage je naš dokaz k zavezanosti k napredku rešitev za shranjevanje energije in prispevku k zeleni prihodnosti. Označuje našo neomajno odločenost, da zagotovimo zanesljivo in učinkovito shranjevanje energije, ki bo omogočilo prehod na obnovljive vire energije. Omogoča shranjevanje in uporabo električne energije glede na potrebe gospodinjstev in le-tem omogoča, da postanejo bolj neodvisna, učinkovita in trajnostna. Z integracijo v sisteme sončnih elektrarn spodbuja čisto in trajnostno energijo, omogoča energetske prihranke ter prispeva k zmanjševanju ogljičnega odtisa.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Družba TAB je sinonim za trajne, zmogljive in inovativne baterije za industrijska, osebna in tovorna vozila, kakor tudi za inovativne rešitve shranjevanja energije za sisteme, ki potrebujejo stalno in neprekinjeno oskrbo z energijo. Vsak dan napajamo in poganjamo vozila vodilnih svetovnih blagovnih znamk v avtomobilskem in industrijskem sektorju. Pokrivamo področje proizvodnje, prodaje in servisiranja različnih rešitev za shranjevanje energije.

S svojim znanjem želimo prispevati tudi svoj delež k zelenemu prehodu, zato smo razvili inovativne baterijske hranilnike električne energije, s katerimi bomo pripomogli k večji energetski neodvisnosti in prispevali k prehodu v bolj trajnosten energetski model.

    Vse novice